Advies
U wilt zelf een bedrijf starten? Of wilt u eerst toch nog even klankborden voordat u die stap gaat nemen? U krijgt van ons een deskundig advies. Ook wanneer u wilt gaan investeren of andere vragen heeft bij het ondernemen (zowel zakelijk als privé), kunt u bij ons terecht.

Begeleiding
Zie u als ondernemer door de bomen het bos niet meer? Wij nemen uw administratie van u over. Zo weet u zeker dat uw belastingaangifte ieder jaar weer in orde is.

Administratieve en fiscale dienstverlening
Als ondernemer moet u uw administratie goed in orde hebben. Dit is wettelijk verplicht. Bovendien is een goede administratie onontbeerlijk voor het nemen van economisch verantwoorde beslissingen, PJCadministraties helpt u graag hierbij.

Uw financiële administratie
Uw administratie is bij ons in goede handen. Het enige dat u moet doen, is periodiek uw gegevens bij ons afgeven. Wij verwerken deze accuraat en snel. Daarna stellen wij op basis van uw financiële gegevens de jaarrekening op. Wilt u tussentijds weten hoe u ervoor staat? Dat kan ook, wij stellen op uw verzoek maandelijks of per kwartaal een verslag voor u op. U ziet exact hoe uw bedrijf ervoor staat. Dat geeft helderheid bij het ondernemen.

Fiscale dienstverlening
aangiften inkomstenbelasting
aangiften loonbelasting
aangiften omzetbelasting
aangiften vennootschapsbelasting
aangiften toeslagen (o.a. huur- en zorgtoeslag & kindertoeslag / kindergebonden budget)
advisering belastingaangiften

Loon- en personeelsadministratie
Heeft u personeel in dienst? Dan heeft u te maken met aspecten die voortdurend veranderen. CAO’s worden aangepast en ook de wet- en regelgeving wijzigt continue. Naast het ondernemen kost het u heel veel tijd om ook op dit gebied bij te blijven. Graag nemen wij u deze zorg uit handen.

Wij verzorgen voor u de loonadministratie. Maar ook het aan- en afmelden van medewerkers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het maandelijks uitdraaien van de salarissen en het verzorgen van de aangiften loonbelasting. U krijgt meer tijd voor het ondernemen.

Contact?
Zullen wij voor u een afspraak maken om te kijken wat ik voor u kan besparen of verdienen?