Administratiekantoor PJCadministratiesU bent op zoek naar een vertrouwd administratiekantoor in Gorredijk en omstreken? Dan bent u bij PJCadministraties aan het juiste adres. PJCadministraties is een efficiënt, no nonsens professioneel administratiekantoor met een hart voor ondernemen.

PJCadministraties is een administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf. Onze kunde en kennis zetten wij in voor bedrijven in het MKB met alle rechtsvormen. Ook startende ondernemers begeleiden wij graag naar een succesvolle toekomst tegen een aantrekkelijk tarief.

U bepaalt zelf welke zaken u aan ons uitbesteed. Of u nu uw volledige administratie wilt uitbesteden, alleen een jaarrekening wilt laten opmaken of uw belastingaangiften wilt laten verzorgen.
Het uitvoeren van controle werkzaamheden op een door uzelf uitgevoerde administratie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij u tijdelijke hulp bieden bij administratieve achterstand binnen uw onderneming.

Wij doen u graag een offerte op maat toekomen, afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw administratie en onderneming. Onze offerte is altijd gebaseerd op zeer concurrerende tarieven.

Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening of vragen hebben? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.